Utilizarea de ulei de arbore de ceai pentru sanatate si frumusete


După ce, la un moment dat, știm că oamenilor mijloacele de a ajuta menținerea frumuseții feminine este mult mai bună decât toate tipurile de produse cosmetice, un număr mare sunt pe rafturi. De exemplu, uleiul de arbore de ceai este cunoscut pentru proprietatile sale curative și cosmetice, și este utilizat cu succes în medicina populară timp de secole.

Conținut

  • Utilizarea în produsele cosmetice
  • Aplicatii in medicina
  • Contraindicații pentru utilizarea

În ciuda faptului că este arborele de ceai creste in îndepărtat Australia, uleiul obținut din frunzele sale, până în prezent, pot fi achiziționate de la orice magazin de farmacie sau de specialitate.


Utilizarea în produsele cosmetice

Femeile muncesc din greu, cu aspectul lor, conștienți de contribuția pe care poate face uleiuri naturale esențiale în menținerea și susținerea frumuseții feminine.
De exemplu, ulei de arbore de ceai pentru par nu numai că ajută să facă față cu grăsimea scalpului (și, prin urmare, matreata), dar întărește, de asemenea, parul, facandu-le mai puternice si ascultator.

Singurul lucru - trebuie reamintit faptul că, în forma nediluată a acestui instrument nu este recomandat pentru a freca în rădăcinile sau aplicat pe par, deoarece amenință apariția de reacții alergice, iritații sau chiar arsuri de piele sensibilă.

Cel mai sigur mod este de a adăuga un ulei esential in sampoane, balsamuri, umidificator, și de cumpărare sau masca de par de casă.

Puteți folosi, de asemenea, ulei de arbore de ceai pentru albirea dintilor. Se crede că utilizarea acestui produs nu numai că nu dăunează smalțului, în contrast cu același sodă sau lămâie, ci dezinfecteaza si gurii, prevenind cariilor si a bolilor inflamatorii.

Ulei poate fi folosit pentru albirea dintilor ca pur (numărul de proceduri în acest caz, trebuie să se limiteze la două pe lună) și o diluat. În primul caz înseamnă recomandat pentru a pune dinții periuță de dinți obișnuită. În al doilea - suficient în fiecare zi să clătiți gura cu apă, care a adăugat câteva picături de ulei esențial.

Din nou, amintiți-vă că utilizarea abuzivă a produsului poate provoca arsuri ale mucoasei. Deci, utilizarea acestui albire ulei este necesar in doze mici și cu prudență extremă.

Datorită faptului că mijloacele descrise este un mare antiseptic, acesta poate fi aplicat pe pielea curată. De exemplu, poate da rezultate excelente folosind ulei de arbore de ceai de puncte negre si cosuri.


Cel mai bun efect de purificare au măști realizate din produse naturale cu uleiuri esentiale. Pentru a realiza curat atunci puteți folosi o masca care conține următoarele ingrediente, cum ar fi argila alba si iaurt. O alternativă este de a lua lut și crema albastru. Singurul lucru care unește cele două măști - o parte obligatorie a uleiului lor normal câteva picături de arbore de ceai.

În funcție de modul în care pielea reactioneaza la anumite ingrediente naturale puteți adăuga la măștile de față de diverse produse, cum ar fi fulgi de ovăz, ceai verde, făină, etc.


Aplicatii in medicina

Proprietăți medicinale de arbore de ceai au fost gasite mai mult de o mie de ani, locuitorii originale din Australia. Au observat prima faptul ciudat: pasta facuta din frunzele copacilor miracol, vindecă perfect arsuri, rani dezinfectate și împiedicat de penetrare a diferitelor infecții în organism.

Fiind cel mai puternic naturale antiseptic, extras din frunzele de unt și încă utilizate în medicina.

Medicii susțin că de arbore de ceai Ulei esential nu numai dezinfectat, dar și pentru a salva oamenii de la anumite tipuri de ciuperci. Această acțiune înseamnă că se explică în primul rând prin prezența în ea de substante speciale care pot ucide anumite microbi patogeni.

Pentru a confirma proprietăți de vindecare de ulei de arbore de ceai știința modernă a efectuat numeroase studii, la care au participat focus grupuri care trăiesc în diferite părți ale globului.

În timpul experimentelor, sa constatat un efect pozitiv în boli cum ar fi astmul, vaginită, parodontita, hiperhidroza, afte, herpes, escoriații, eczeme și psoriazis. Acesta a fost, de asemenea, a constatat că este posibil să se aplice cu succes ulei de arbore de ceai pentru acnee.

Ciudat, dar adevărat: Acest instrument este un avantaj mare pentru persoanele care suferă de boli ale sistemului nervos, și cu ea - o alternativă foarte bună de a tot felul de medicamente sedative. Utilizarea acestui produs în cantități mici ajuta sa scapi de oboseala cronica si somnolenta, cresterea eficientei si de fond emotional.

Contraindicații pentru utilizarea

Aparent, toată lumea știe că orice instrument care are proprietăți de vindecare, are unele contraindicații. În acest sens, trebuie spus că cererea ulei de arbore de ceai se face necugetat, poate provoca daune grave pentru organismul uman.

În primul rând, amintiți-vă că uleiul este strict interzisă ingera descris. În caz contrar, este posibil să primiți tubului digestiv supărat sau o defecțiune în sistemul imunitar.

Admiterea în uleiul în cantități mari poate provoca depresie a sistemului nervos central și, în consecință, la care sau deces.

În al doilea rând, există dovezi că uleiul de potdverzhdayuschie de arbore de ceai este normal, în unele cazuri, pot modifica nivelul hormonilor in organismul uman. În acest sens, medicii interzic utilizarea și incubație femeile care alăptează copii si la pacientii cu cancer sa.

În cazuri rare, descrise prin intermediul duce la mâncărime severă și blistere. Prin urmare, înainte de a utiliza ulei de arbore de ceai pentru persoana, acestea ar trebui să facă un test, provocând o picătură de ulei pe incheietura mainii. Dacă pentru ore pe iritarea pielii nu este evident, atunci puteți fi siguri că organismul răspunde în mod adecvat la acest remediu.