Ulei de nucă de cocos pentru persoane fizice - proprietati benefice Ridurile nuci paradis și acnee


La menționarea nucă de cocos în multe dintre noi nu este imaginea shaggy imens și piuliță ciufulit. Cineva va cocos Baruri licitație amintiri "Bounty" cu insula paradis. Unii cred că de răcoritoare lapte cu gustul original. Și totul va fi bine. Femeile probabil aminte cuvântul cel bun al ulei de cocos pentru fata, care a ajutat să dobândească pielea delicată și frumoasă.

Conținut

  • Creste nucă de cocos
  • Cum se vindeca de ulei
  • Proprietăți și aplicarea de ulei de nucă de cocos
  • Persoană Zamaslyt cu beneficii


Creste nucă de cocos

La fabulos frumoase insule tropicale, unde mai mult de căldură și soare cresc înalte palmieri subțiri cu frunziș bogat în partea de sus a trunchiului. Ei prefera viata de ocean și solurile nisipoase. Pe frumoasele copaci maturi fructe uimitor "Coco».

Tradus din limba portugheză înseamnă "maimuță". Acest nume vesel de gigant nuci păros primite de similitudine (din cauza pete pe ele), cu bot maimuță. Fructe se coc lung, 8-10 luni. În acest timp au absorbi frumusețea magică de plaje de nisip, energie abundenta de soare, prospețimea oceanului.

Lui "resursele naturale" nuci excelente transmise la oameni pentru a le ajuta să devină sănătos și frumos. Una dintre aceste daruri este vindecare ulei de cocos, ale cărui proprietăți suntem interesați în ziua de azi.

Cum se vindeca de ulei

Interiorul fructului de cocos este un strat de pastă groasă alb. Acesta este atașat la carcasa interioară și ajunge la o grosime de 12 cm. Aceasta se numește copra. Cu ea și a făcut ulei de cocos celebru.

Cea mai comună metodă de pauză Hot. Carne de cocos uscat este apăsat, obtinerea de produse de valoare. Dar proprietățile cele mai utile de ulei, produse cu ajutorul presat la rece. Acest proces delicat, care vă permite să salvați până elemente utile în produs.

Presat la rece ulei de cocos nu este mai mare de 10% din producția totală. Costul de ea mai sus, dar, de asemenea, valoarea. Ani timestamped ar putea chiar și în afara frigider, deoarece componentele sale nu reacționează cu aerul.

Proprietăți și aplicarea de ulei de nucă de cocos

Acest ulei, cum ar fi apa, poate schimba starea fizică în funcție de t jur. La t de mai jos substanță ambiant din nuci tropicale vor fi în formă solidă, si arata ca bucati de ulei de gătit alb. Dacă ați devenit mai cald, mai 27-28, unt transforma in uleioasă de culoare galben deschis lichid.


Ulei rafinat bine rafinat este aproape inodor. Cu atât mai bine este încercat, mai transparent. Prin standardele de un produs de calitate trebuie să conțină cel puțin 50% acid laurynovoy. A fost prezența ei explică numărul mare de proprietăți utile în ulei de fructe exotice.

În afară de vindecare ulei conține:

  • tiamina, care nu permite celulelor să crească vechi;
  • acid folic cu funcții de protecție excelente;
  • niacina, răcoritoare tenul si vindeca ranile;
  • acid pantotenic, care elimină ridurile mici;
  • piridoxină - substanță terapeutică inflamatorii;
  • askorbinku care are proprietăți de întinerire.

Cosmetologi au folosit mult timp și cu succes ulei de cocos pentru piele. Care sunt proprietățile pe bază de această popularitate?

  • Consistență delicată repede ulei este complet absorbit și asimilat;
  • Potrivit pentru toate tipurile de piele;
  • Folosit perfect pentru masaj;
  • Cu activitatea sa biologică ridicată formează o peliculă protectoare pe fata, pe care il protejeaza cu succes de efectele negative asupra mediului;
  • Uleiul are efecte anti-inflamatorii;
  • Catifelează perfect, hidratează, hrănește;
  • Capabil de a trage trasaturi faciale, netezi pielea, deoarece uleiul de cocos este aplicat anti-rid activ și cosmetică, iar femeile la domiciliu;
  • Pentru coerență - nu gras, nu polueaza porii.
  • Greu va dori, de asemenea proprietăți antimicrobiene acest cosuri produs de pe fata ta. Adânc pătrunde în straturile pielii și curățare celulele sale, ulei elimină buzunarele de inflamatie. Deoarece uleiul de cocos pentru acnee nu este în ultimă instanță.

Există câteva "chips-uri", care se adaugă ulei de credibilitate de fructe exotice. De exemplu, acesta penoobrazuyuschye abilitate. Pentru producerea de săpun este foarte importantă. De asemenea, nu va fi calități dezinfectante inutile care are, de asemenea, un produs de alune.

Și nu uitați că o femeie superba de mers pe jos de plajele de nisip din Polinezia și alte insule tropicale? Tăbăcite, neted, sanatatea lor piele radianta este o adevarata incantare. Și toate datorită ulei de cocos. Tropykanky îmbibată cu generozitate pielea lor si sunt prieteni cu soare, vânt, ocean. Ulei de nuci, în forma sa pură este o protecție excelentă împotriva arsurilor solare.

Acesta este motivul pentru care este utilizat în producerea de plaja cosmetica. Protecție împotriva ulei de cocos poate fi adăugat protecție solară, loțiune, loțiuni pentru îmbunătățirea eficienței acestora. Aplicați înainte soare înseamnă procedurile necesare și după.


Și o altă caracteristică care face uz de ulei de nucă de cocos este foarte convenabil. Asta este, ca să spunem așa, de a comunica. Produs natural de mare "găsește un teren comun" cu alte uleiuri și produse cosmetice. L ușor potrivit și combinate.

Cu astfel de caracteristici face diferite măști cu maslechkom tropical foarte simplu. Ele pot framanta pe o "ulei masca nu va strica," dacă este cu curs de cocos.

Persoană Zamaslyt cu beneficii

Masca cu ulei de cocos va fi deosebit de util dacă aveți uscat, decolorare sau pielea sensibila, predispuse la exfoliere și iritare. Există reguli generale care masti adecvate pentru utilizarea de uleiuri medicinale.

  • De o procedură de o săptămână va fi de ajuns;
  • Înainte de a aplica masca, se spală bine și persoană Bosh;
  • Păstrați masca nu mai mult de 15 minute, clatiti cu apa calduta;

Ulei de nucă de cocos este practic inofensiv, dar încă în valoare de verificare se de produs în parte intoleranță. Aplică o cantitate mică parte pe interiorul cotului. Așteptați câteva minute, dacă vedeți nici o reacție - folosesc asupra sănătății.

Vreau să dau exemple de cele mai populare măștile cu ulei de cocos, acestea sunt simple, placute si foarte eficient.

Mască pentru orice tip de piele:

  • Ia 1 lingura de miere topit și smântână proaspătă, se amestecă, se adaugă 1 linguriță de ulei de nucă de cocos.
  • 2 linguri de făină de orez si o lingurita de amestec ulei de cocos rezultat diluat gros substanței până crema gros cu ceai verde proaspătă.

Masca pentru pielea sensibilă:

  • O mică bucată de pâine albă scufunda in 2 linguri de lapte Se amestecă acest pastă cu o lingurita de ulei de nucă de cocos.

Simplu Masca clasică:

  • generos cu unt topit pătrunde persoana, după 10 minute, procedura repetate. După o astfel de "coaxing" pielea devine neobișnuit de catifelata, atinge va fi distractiv.

Beneficiile ulei de cocos pentru față deteriorări evidente la aceasta pot fi găsite doar în lipsa de dorinta ta să-l folosească în viața de zi cu zi. Este posibil să ignore posibilitatea utilizării sale? Tampoane de bumbac de clătire a ochilor machiaj îmbibată produse tropicale. Machiaj retrage ușor, pielea va fi infinit recunoscator pentru grija ta.

Dacă o sticlă de ulei de nucă de cocos adăugați câteva picături de vitamina E, liniile fine din jurul ochilor redus rapid și semnificativ (pentru cel mai bun efect, puteți utiliza crema de casă).


Și, în sfârșit, un alt fapt interesant din biografia darul minunat de nucă de cocos tropical. Pentru a salva cântat de generații de legendarul regina a frumusetii Cleopatra a avut bai sale celebre. Una dintre cele mai populare a fost laptele de măgari cu ulei de nucă de cocos.

Poate că primul ingredient găsit problematică. Dar în al doilea rând, se poate aplica în condiții de siguranță pentru atractivitatea lor personal.