Ulei de trandafir frumusete solduri balsam și tineret


Frumusete tineri indragostit swashbuckling șef Don cazacilor, dar urât, care intenționează să se căsătorească cu fata, a trimis un tânăr să lupte în ținuturi îndepărtate. În despărțire, a dat băiatului iubit pumnal și a spus să aștepte întoarcerea lui.

Conținut

  • Swinger cu crampoane
  • Solduri compoziție ulei termice
  • Secretele de frumusete Wild Rose

Ataman a început pregătirea pentru nunta, dar adevărat cazac preferat moartea cu viața neiubit și aruncat lama sa prezentat în inimă. Cu picături de sânge roșu trandafir Bush cu flori frumoase, și de a acționa fata de furios vechi decis să rup unul dintre ei. Dintr-o data a plantelor peri căpetenie pokolov și tepi ascutiti. După roadele sale sângeroase s-au vindecat oameni din multe boli.


O legendă frumoasă - doar ficțiune, dar se spune cat de mult vitalitate plină cu fructe de padure si seminte de obținut de la solduri de petrol.

Swinger cu crampoane

De atunci, atât de trandafir are originea in Asia de Sud și răspândit aproape peste tot în lume - de la Mexic la Scandinavia, a apărut numărul nesmёtnoe a speciilor sale. Adaptarea la condițiile de viață, a câștigat viță de vie formă în păduri tropicale subtropicale, și în condiții de frig întâlnite chiar un an ca iarba, trandafir sălbatic. În mediul de susținere se poate trăi o jumătate de secol, dar sunt arbuști imense care mai mult de patru ani.

Pentru a include mai multe specii de trandafir sălbatic și puii ei cultural - trandafiri de gradina. Nu contează cât de multe crescatorii încercat, regina florilor amintește originea sa. În picioare nu li se acordă grija ei adecvată și atenție - trebuie să ia forma primordiala, care devine un trandafir.

Având în vedere geografia mare de creștere - temperatura, fertilitatea solului nu este surprinzător faptul că speciile de aceasta planta sunt destul de diferite calitati de vindecare.

De exemplu, soiurile de fructe care au luat rădăcină la latitudini polare - campionii pentru conținutul de acid ascorbic (cincizeci de ori mai mult decat de lamaie) si Rosa canina aproape nici componente de vitamine.

Solduri efect benefic asupra organismului a fost notat mult timp în urmă, și pentru tratamentul diferitelor boli, folosind diferite piese de Bush. Din rădăcini de preparare a preparatelor biliare cu petale si frunze - antiseptice si calmante. Fructele sunt apreciate ca un tonic, anti-inflamatorii și diuretic. Până în prezent, mulți dintre ei cufundat într-un termos pentru prevenirea si tratamentul răcelilor - în aceste adesea recomanda scopuri crescut în luna mai. Dar cel mai bun ulei vegetal derivat din semințele din soiul Rosa Mosqueta (moschata) - mosc trandafir.

Istoria acestui tip de exact necunoscut, dar în secolul al XVI-lea a venit din Italia în Anglia și de atunci extrem de apreciat ca un plante ornamentale și medicinale. Dacă moda a fost sălbatic trandafir reproducere, sau distruse de dragul de materialele sale de vindecare, dar până în secolul al XX-lea mosc parfumat trandafir a fost considerată specie pe cale de disparitie, pana cand a fost re-descoperit în Albion.

Solduri compoziție ulei termice

În primul rând, proprietățile curative ale sălbatic ulei de trandafir, datorită faptului că metoda presat la rece poate salva include toate substantele nutritive, care sunt amplificate numai în sinergie. Printre ei:

  • Acizi grași esențiali - linolenic alfa (Omeha3), linoleic (Omeha6), cerb, al cărui complex numit vitamina F. Ele sunt importante pentru prevenirea aterosclerozei, a proteja sistemul cardiovascular si au efect anti-inflamator. Asigura un celulele normale de tesut dieta.
  • Acid ascorbic - vitamina C - un important antioxidant, vitamina E și reducerea "tineret coenzima» Q10, colagen sinteza stimulator si serotonina, ajuta la absorbtia fierului, întărește funcțiile de protecție ale organismului.
  • Tocoferol - Vitamina E - stimuleaza sistemul imunitar, colagenului, hemoglobina, hormoni importante și compușii de proteine ​​inhiba procesele oxidative in celulele, menținându-le tineri.
  • Carotenoide - precursori ai vitaminei A - ca substanțele menționate mai sus, lupta radicalilor liberi, spori rezistenta condițiile de mediu nefavorabile corpului, utile pentru ochi si piele.
  • Stearic și acizii grași palmitic atunci când este aplicat extern proteja pielea de uscarea, efectele nocive ale îngheț, vânt și UV elimina parul fragil si unghiile.

Un ulei foarte măceșe utilizat la fabricarea medicamentelor și practică aromaterapevtov ca bază de compuși esențiali. Acest portocaliu cocktail de acid gras vitamine - o mană cerească reală pentru fanii de cosmetice naturale. Sa injectat in hidratare și protecție creme, masti hranitoare, loțiuni de masaj.

Secretele de frumusete Wild Rose

Proprietate consolidarea vasele de sânge și de a stimula procesele intracelulare permite ulei de macese în produsele cosmetice ca agent anti-celulita si anti-imbatranire.

Substanțele sale bio-activ promova regenerarea corectă a pielii, deci este eficient pentru prevenirea și reducerea vergeturilor, tratarea arsurilor și bucăți. Adesea folosit pentru a face balsam de soare.

Bronzare ulei

Obiectiv: Pentru a obține chiar în condiții de siguranță bronz, nutriție și de protecție a pielii de la expunerea la apă sărată și radiații UV.

Ingrediente:

  • Ulei din seminte de struguri - 40 ml
  • 30 ml - ulei solduri a crescut
  • Broccoli Ulei - 20 ml
  • Ulei din semințe de morcov - 10 ml.

Mix Pancake este mai bine să se aplice înainte de plajă, dar după ei se va inmuia pielea si reduce disconfortul de arsuri.

Prima în linie pentru ajutor a crescut de solduri este pielea uscata, care suferă de vânt și temperaturi extreme. Peeling, elasticitate scăzută, de culoare pământesc, porii dilatati si ridurilor mesh vârstă - aceasta elixir face față cu ușurință cu aceste probleme. Acesta este întotdeauna corespunzător în balsamuri de buze, grosier și pielea predispus cracare.

Pentru solduri unt persoanele valoros efect de albire, pentru a pune-l neaga locuri - pentru a spori efectul adăugat ea esențe esențiale ale musetel, lamaie, copac roz.

Cu acest resurse naturale importante să ia în considerare faptul că aceasta ar putea declansa productia de sebum în exces și problema acnee mai rău de tot felul. Dacă aveți combinație tipul de piele, nu folosiți ulei în zona T.


Dacă normală sau ușor înclinat să grasime - elimina excesul cu un servetel sau clatiti cu apa calda. Utilizați ulei de macese pentru pielea din jurul ochilor, în cazul în care este subtire ca pergamentul și roșu în congelare vreme, dar renunta la ideea dacă sunt vreodată cu boabe albe - miliumy.

Acest ulei este de neînlocuit și de îngrijire a părului, dacă acestea suferă de fragilitate și secțiunea. Perm, colorat permanent, utilizarea prea frecventă a uscător de păr, masă de Fier de ondulat sau nivelarea de multe ori duce la faptul că părul își pierd luciul, devine uscat si lipsit de viață. Pe langa ceea ce duce la aprovizionare insuficientă de substanțe nutritive și vitamine, apare de obicei la inceputul primaverii, precum și condițiile nefavorabile ale mediului urban - praf și apă clorurate.

Masca pentru parul uscat

Obiectiv: produse alimentare, atenuarea și proteja parul de influențele agresive; preveni apariția varfuri despicate; elimina sentimentul de etanșeitate și de iritare a scalpului.

Ingrediente:

  • Ulei de Jojoba - 15 ml.
  • Ulei de trandafir șolduri - 15 ml.
  • Ulei esențial de portocale - 4 picături.
  • Musetel ulei esențial - 2 picături.

Amestecul de uleiuri aplicate scalpului mișcările spre exterior rămâne răspândit peste întreaga lungime a părului. Ukutuvaty nu este necesar, dar daca parul este foarte lung, partea de jos a lor poate fi eliminat într-o pungă de plastic.

Ulei de trandafir șolduri, de obicei, nerafinate, atât de mult timp păstrate. Păstrați-le într-un loc întunecos răcoros.

Impactul asupra organismului pentru uz intern insuficient studiat, astfel încât limita la utilizarea în aer liber. Pentru a determina răspunsul individual la testul de bețivan de droguri - aplica pe cot piele sau în spatele urechii. Iritație, mâncărime sau ulei de arsură face uz practic.

Prin utilizarea de ulei de macese pentru par, piele uscată, mâinile și fața, voi aprecia cu adevarat puterile sale de vindecare magice. Ascultându-l, veți înțelege exact ce metodă să utilizați mai plăcut și util - masaj, masca, se spală bani sau aplicație spot.