Utilizarea Face ulei de jojoba - Comentarii si masti rețete


Originalul, cu accent pe ultima silabă numele a uleiului vegetal a fost un rezultat de joc banal de pronunție. Ce nume izbitor care sună prononsom francez.

Conținut

  • Ceară vegetală exclusive
  • Cosmetic jojoba miracol
  • Cumpără-l acum!

Și dacă ne întoarcem la versiunea în limba spaniolă, numele sunat ca "hohoby." Sunet și scrierea filologi concediu. Rețineți că cosmeticieni cred jojoba confrunta cu una dintre cele mai bune de ingrijire si tratament.


Capodoperă de frumusete a atras atentia nu numai nume neobișnuit, dar unele caracteristici paradoxale. Puteți începe cu faptul că uleiul nu este totul.

Ceară vegetală exclusive

Ulei obținut din fructele de substanță jojoba numit condiționat. De fapt, este ceara vegetal pur. Sale aproape imposibil de a sintetiza în laborator. Natura ar putea crea un produs natural, care are o protecție naturală împotriva prohorkanyya, adică oxidare. Cu astfel de proprietăți sperma ulei.

Aminoacizii care alcătuiesc ceara lichida proteine ​​jojoba, compoziția lor sunt foarte asemănătoare cu componentele de colagen. Fără acest "material de construcție" esențial elasticitatea pielii este pierdut.

Ce o ceară minunat afară? Aici se află din nou intriga. Planta, care ne dă ulei de jojoba numit "Simmonds chineză." Dar, de fapt nimic de a face cu China, ulei noastră nu este. Acest joc nou de circumstanțe. Greșeli de ortografie facute de botanistul vechi, pentru totdeauna legat de soarta jojoba China.

De fapt, o mare Simmonds originar din regiunile calde tropicale. Ea este foarte capricioasă și meticulos selectează regiuni pentru creșterea. Trebuie să fie cald tot anul (t 27-33C), dar o luna ar trebui să fie rece (nu mai mult de + 15C).

Planta iubește uscat, dar cantitatea de sedimente de un an trebuie să fie de cel puțin 750 mm. Sau ar trebui udat regulat plantații. Simmonds cerând să solurilor. Dar cu grija dă un randament bun.

Mama la plantația de "capricii" își pot permite un pic țară. Ulei de jojoba este produs în Statele Unite, Israel, Australia, Costa Rica, Mexic, Brazilia și Paraguay. Cererea globală pentru produsul este în creștere.


Simmonds - un tufiș luxuriantă scăzut. Surprinzător, acest ulei valoros provine de la flori modeste obscure. Florile lor chiar greu pentru a apela, este doar un set de pistiluri și stamine, aproape fără petale. Cu aceste inflorescențe se coc fructe, lungime de aproximativ 12 mm. Ele sunt superficial similare cu migdale nuci și colectate manual.

Din aceste pastă "orehopodobnyh" de fructe de mecanică presat la rece jojoba și afară, proprietăți utile care cosmetologi de captare și femei din intreaga lume.

Cosmetic jojoba miracol

Nici un produs pe bază de plante cosmetic poate potrivi compoziția chimică a acestui ceară unic. În ciuda consistență groasă, are abilitati excelente de absorbție. Penetrarea rapida a pielii, uleiul va lăsa un indiciu de stralucire. Pe suprafața pielii apare strat protector care îl protejează împotriva factorilor externi negativi.

Scurta de ulei de jojoba poate fi reprezentat după cum urmează:

  • Aminoacizi;
  • Esteri ai acizilor grași;
  • Acizii grași (inclusiv acid oleic);
  • Colagenul;
  • Vitamina E.

Vegetal utilizare ulei de jojoba este foarte diferit. Din moment ce aici vorbim despre frumusețea unei persoane trebuie să menționeze doar sfera de "servicii". Lista modest de probleme în cazul în care ceara lichid beneficiază efectiv:

  • Imbatranire a pielii care a pierdut elasticitatea;
  • Pielea obosita, moale și fără ton;
  • Uscată și deshidratată;
  • Sensibil și iritabil;
  • Cu acnee erupții cutanate;
  • Dacă întrista "cioara picioarele lui", din jurul ochilor;
  • Dacă în jurul buzelor și ochilor a apărut o rețea de riduri (pentru aceasta reteta pentru o crema speciala);
  • Ten plictisitoare nu fericit;
  • Tu uscat pielii după arsuri solare, buzele crapate si obvitrylysya;
  • Aș dori să aibă un frumos bronz uniform, fără ardere;
  • Boli de piele (eczeme prezent, psoriazis, dermatită atopică și altele.).

Fata piele, gat, decolteu va fi infinit recunoscator proprietarului dacă este de cel puțin uneori, se va deda procedurile lor cu ulei de jojoba fermecător.

Cumpără-l acum!

Cumpara nu trebuie să se teamă de ceara-ulei se deterioreze. Timestamped poate fi de ani, chiar și în afara frigider. Proprietăți utile ale produsului nu suferă. Oxida și să devină unt rânced pur și simplu nu se poate.

Sticla de ulei de jojoba au fost gasite in piramidele egiptene. Substanțe proprietăți nu s-au schimbat, proprietățile benefice rămân aceleași. Cum ar putea fi conservate timp de secole - un alt neînțeles "ulei" mister.

La temperaturi scăzute ulei se solidifică și devine o ceară cu adevărat bine. Dar atunci când este încălzit și schimbă consistența sa este similară cu orice ulei vegetal. Utilizarea este ușor și plăcut.

Produs natural parfum nu are practic nici o, dar nu probleme, fie să ia un ulei esential parfumat și să fie în măsură să vă și parfum minunat pe plac. Punerea amestecul de uleiuri pe fata ta, te mai si sesiune de aromoterapie. Și în același timp, vor spori eficiența produsului de bază.

Ulei de jojoba extrem de utile pentru a pielii din jurul ochilor. Componentele sale sunt concepute pentru cele mai sensibile zone ale fetei in jurul ochilor si buzelor primit doza maximă de nutriție. Mai întâi de toate, datorită aduce ca ingredient numit "vitamina E". El va oferi un skin antioxidant subțire moale și delicat, regenerare, normalizarea și acțiune anti-inflamatorie.

Ar fi o mare greșeală să nu utilizeze astfel de impuls pozitiv pe piele. În creme și loțiuni obișnuite adăuga 10-15% ulei de jojoba. Acest lucru va crește utilitatea penetrare abilitatea și cosmetice.

Nu renunta si utilizare a produsului în formă pură. Dar mai întâi încă efectueze un test de sensibilitatea individuală proces. Ce se întâmplă dacă sunteți persoana de exceptie care nu acceptă această "produse naturale"?


Dacă totul este bine, trece la aplicarea activă. Masca cu ulei de jojoba va beneficia orice tip de piele. Cea mai simplă opțiune - pătrunde bogat fata, gat, gât "teritoriu" și se lasă ulei timp de 15-20 minute. Apoi șterge cârpă uscată piele.

Masca cu miere

Masca hrănitoare foarte util cu miere. Ea are excelente efecte anti-imbatranire. O persoană devine proaspăt și atractiv.

Reteta: le încălzească într-o baie de apă 2 linguri de ulei de jojoba, îndepărtează de la căldură. Adauga aceeași cantitate de miere și se amestecă până când amestecul este consistenta buna.

După îndepărtarea de la căldură, se adaugă gălbenuș de ou 1 și se amestecă bine din nou. Jumătate din masa rezultată se aplică pe față cu un strat subțire. Când se întărește un pic, după 5-7 minute, Spread jumătate masca și țineți apăsat timp de 15-20 minute.

Spălare masochku astfel de bun burete curat decoct inmuiat de flori de musetel. Face această procedură de 2 ori pe săptămână. Rezultatul va fi fantastic.

Masca de suc de lamaie

Fiecare tip de piele pot alege masca corespunzătoare. Aici este o altă rețetă populară:

  • Ulei de jojoba lingura;
  • Ulei de arbore de ceai - 3-4 picaturi;
  • Stors proaspat suc de lamaie - 10 picături.

Compoziția este bine amestecat și aplicat în față curată. Noi dețin 15 minute și se spală cu apă caldă. Acest cadou de frumusete va fi deosebit de valoros pentru problema si tenul gras.

Judecând după recenziile ulei de jojoba, probabil că nu veți găsi în domeniul frumuseții feminine, care nu s-ar fi găsit utilizarea acestui ceara de legume la bucuria și satisfacția consumatorilor. Ca sa adăugat la șampoane, geluri, uleiuri de masaj, alte produse cosmetice finite.

De obicei, acesta este produsul de peste mări. Dar 100% natural. Aceasta este o modalitate directă și ușor pentru a rezolva problemele de piele. El este accesibil, economic, activ. Dar sincer femeilor din flora de pe planeta noastră. Natura nu poate înșela.

Asigurați-vă că această persoană, și veți avea un motiv să-i mulțumesc frumos și misterios Simmodsiyu.