Ulei de cocos pentru păr - comentarii, sfaturi și rețete măști acasă


Femeia si frumusete - sunt indivizibile. Cu toate acestea, pentru a fi supuse sechestrului, trebuie să muncesc din greu, pentru ca pielea, unghiile si parul gândite necesită îngrijire de zi cu zi. Și există o cale de atac, care este cu adevărat bogat!

Conținut

  • "Magic" Proprietăți de ulei de nucă de cocos
  • Efectul pozitiv al uleiului de cocos pe păr
  • Masca de ulei de cocos pentru păr fragil
  • Informații utile despre ulei de cocos

Astăzi am să vă spun despre un cadou unic al naturii - ulei de nucă de cocos. O mulțime de fete din întreaga lume canta ode să-l rave! Să ne uităm la cum să-l înseamnă modul în care este utilizat în îngrijire personală și uleiul de nucă de cocos așa-util pentru păr.


"Magic" Proprietăți de ulei de nucă de cocos

Uleiul de cocos este format din pulpa de nucă de cocos. Proprietatile curative ale acestui produs datorită structurii sale unice de acest gen, care include acizi grași și vitamina E.

Ulei de nucă de cocos este de piele hidratare excelentă și păr, amelioreaza iritație, are capacitatea de a repara celulele deteriorate, protejându-le de efectele negative ale soarelui, rece, vant. Ulei de nucă de cocos are, de asemenea, antibacteriene și antifungice proprietăți.

Acest ulei aparține firmei - la temperaturi scăzute, ingheata si devine opac. Dar este foarte ușor să se topească - baie de apă, în cuptorul cu microunde sau doar in mainile tale. Unt topit - lichid și transparent, este convenabil să se aplice.


Ulei de cocos nerafinat are o aromă plăcută delicată și produse de presare la rece. Ulei rafinat este non-miros. Acesta conține mult mai puțin nutritive - au pierdut în procesul de purificare.

Numeroase domeniul de ulei de nucă de cocos

Ulei de cocos naturale este universal! Îl puteți folosi după cum urmează:

  • adăugat la bai;
  • face masti faciale nutritive și hidratante (în acest caz, este mai bine să utilizați ulei rafinat);
  • utilizați pentru bataturi, arsuri, fracturi ca vindecarea ranilor;
  • folosit ca o parte a produsele de protectie solara si de ingrijire a pielii după tăbăcire;
  • mâncat ca un produs care ajută la accelerarea metabolismului, pierderea in greutate, intarirea imunitatii;
  • folosit ca un instrument de masaj, precum și, de asemenea, în grija pentru corp, mâini și, desigur, păr.

Să ne uităm mai în detaliu ceea ce este ulei de cocos util pentru par.

Efectul pozitiv al uleiului de cocos pe păr

  1. Restaurarea fire grav avariate care bătute pe toată lungimea;

  2. Îmbunătățește starea de capetele uscate și despicate;
  3. Accelereaza cresterea parului, le întărește și previne pierderea;
  4. Efecte benefice asupra părului vopsit sau decolorat, menține culoarea;
  5. Reface structura părului - făcându-le mai elastice, puternic, neted;
  6. Se hrănește și hidratează părul după zavyvok chimice.

Și acum să vă prezentăm informații cum să gătească o masca cu ulei de nucă de cocos pentru păr frumusete de neegalat.

Masca de ulei de cocos pentru păr fragil

Pentru a pregăti această mască de regenerare se încălzește așa cum doriți câteva linguri de ulei de nucă de cocos, mash o banana si se adauga o jumatate de lingura de smantana. Se amestecă bine toate ingredientele, se aplica pe lungimea parului apăsat înseamnă o jumătate de oră. După blochează timp specificate spălare cu șampon de purificare a apei calde.

Masca nutritiva cu ulei de nucă de cocos

Pentru consolidată masca de par nutriție realizat din ulei în forma sa pură. Pur și simplu se aplică topit de cocos unt pe toată lungimea, purta o pălărie de top din plastic și țineți apăsat pentru o jumătate de oră, apoi clătiți sampon. Repetați această procedură de două ori pe săptămână, și veți fi plăcut surprinși de transformarea păr!

Puteți lăsa mască peste noapte pentru a realiza cel mai mare efect. Păr clătire cu ulei de nucă de cocos este problematică.

Dar apoi ai venit în ajutorul peeling de sare și sodă apă cu suc de lămâie sau oțet și decocturi din plante.

Hidratare Masca cu unt și smântână de cocos

Excelent masca hidratanta provine dintr-un amestec de ulei de nucă de cocos și smântână (poate dura alte produse lactate). Ca întotdeauna, se topeste untul convenabil mod, se amesteca cu o pereche de linguri de smantana, se aplică pe lungimea parului si capete uscate. Păstrați masca pentru o jumătate de oră, apoi clătiți cu apă rece fire.

După utilizarea acestui păr reteta va fi strălucitoare, lumină, matasoasa si hidratata.

Masca cu ulei de cocos pentru par predispuse la oiliness

Ulei de nucă de cocos este folosit nu numai pentru parul uscat. Confruntarea cu conținut de grăsime ridicat de scalpului si parului poate satisface simultan cu urmatoarea reteta.

Se amestecă în proporții egale încălzit ulei de cocos și sare de mare. Așteptați până când se dizolvă sare, și a pus înseamnă întreaga lungime de patruzeci de minute.

Nu uitați să poarte o pălărie și capul celofan cald, cu un prosop.

După timpul specificat clătiți masca cu sampon de curatare.

Cum altfel să utilizați ulei de cocos pentru păr, vă întreb? Ce se întâmplă dacă masca este pur și simplu nu suficient timp? Fetele cu parul cret uscat puteti aplica cateva picaturi de ulei pe o perie și pieptene din lemn toroane a lungul, nu atinge rădăcinile. Această metodă face perfect cu păr pufos, hidrateaza-le imblanzesti bucle indisciplinat.

De asemenea, este posibil să se utilizeze petrol ca un fonduri de neșters - o cantitate mică de căldură-l în palme și se aplică să se usuce pe părți se încheie. Aceasta metoda va da parului tau aspect bine îngrijit.

Informații utile despre ulei de cocos

  1. Atunci când cumpără un ulei de cocos de-a gata se întoarce atenția la marcajele de pe ambalaj. Prefixul «Organic» înseamnă că uleiul utilizat la fabricarea de cocos strict din plantații ecologice. Mark «rece presat» spune că înainte de a vă rece ulei presat.

  2. Fără îndoială, parul va fi ulei sanatos nerafinat, nu a pierdut de nutrienți în timpul prelucrării. Cu toate acestea, amintiți-vă că acesta nu este recomandat să se aplice pe scalp - ulei gras blocheaza porii. Dacă ați achiziționat ulei rafinat, nu ezitați să-l folosească ca rădăcina părului și pe toata lungimea.

  3. Ulei de cocos, puteți cumpăra în magazine cosmetice organice și obligarea magazine online, cum ar fi iHerb, Baraka, LoveBio, Deoshop. Calitate profitabil pentru a cumpara petrol, la fel ca în Thailanda, India, Egipt, Turcia.

  4. Nu am încredere în producătorii moderne? Pregăti ulei de cocos naturale la domiciliu! Pentru a face acest lucru, se toarnă de fierbere carne de nucă de cocos și păstrați-l într-o baie de apă timp de două ore. Apoi stoarce pulpa, lichidul rezultat și locul în frigider. Când lichidul se intareste pe suprafata, veți vedea de ulei proaspăt.

Ulei de cocos pentru păr s-au adunat un număr record de comentarii pozitive. Îngrijire naturale si eficiente pentru mulți oameni placut! Principalul Utilizarea secretă a uleiului - răbdare și regularitate. Cel mai mare efect reducerea îngrijirea veți vedea în câteva săptămâni. Păr - ca mătasea! Ele sunt moi, ascultător, plin, care curge și orbitor genial.


Opri visezi despre părul de lux, este timpul să acționăm!